keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Opiskelujen loppu

Nyt on vaihto-opinnot tältä keväältä suoritettu. Eilen oli vika tentti ja viime viikolla piti palauttaa pitkähkö essee. Eli neljä kuukauden aikana tuli suoritettua kaksi psykologian kurssia ja yksi syventävä johtamisen kurssi, joka ei kuitenkaan ollut kovin syventävä.

Onneksi täällä on ollut muutakin tekemistä kuin luennolla istuminen. Viime aikoina aika on kulunut lähinnä golffatessa Tomin kanssa. Kierroksia on mulle tullut noin 25 tässä kevään aikana. Afrikkahändäri-skabassa on tiukkaa tällä hetkellä mulla on 25,1 ja Tomilla 26,5. Kentät on täällä olleet vähän vaikeampia kuin Suomessa, varsinkin kun ollaan pelattu links-kentillä aika paljon. Mut nyt on peli sujunut hyvin molemmilla, niin tulee varmaan tiukka kilpailu muutamalla viimeisellä kierroksella ennen suomeen paluuta, joka mulla on 25.6.

Golfin suhteen ainoa haitta on ettei jaksa koko "lomaa" viettää täällä Port Elizabethissa, vaan lauantaina on lento kohti Durbania. Ja suuntana ainakin St.Lucia, Swazimaa ja joku pikku kylä pohjoisessa, jossa työskenteele Drakensbergissa tapaamani brittiläinen lääkäri ja opettaja. Mielenkiintoista nähdä millainen on maaseudun sairaala Etelä-Afrikassa.

Täällä alkaa talvi tulemaan pikkuhiljaa, joten illat ja aamut alkavat olemaan viileitä. Joten kiva tulla takaisin lämpimään Suomeen.

Ei kommentteja: